nieuws

Michelin gelaten over oud-inspecteur

Restaurant

Het nieuws over de werkzaamheden die oud-Michelininspecteur Paul van Craenenbroeck gaat verrichten voor GaultMillau, is gelaten ontvangen bij Michelin Nederland. Dat laat woordvoerder Peter Vermeij weten.

Michelin gelaten over oud-inspecteur

Vermeij wijst op de vrijheid die Van Craenenbroeck heeft na zijn pensioen bij Michelin Benelux. ‘Hij mag doen en laten wat hij wil. Er is geen band meer met Michelin. We hadden deze stap niet verwacht’, aldus Vermeij.

Reactie van Michelin Nederland

Adviserende rol

Vorige week maakte de nieuwe uitgever van GaultMillau, Jan van Lissum, bekend dat Van Craenenbroeck vanaf januari volgend jaar werkzaamheden gaat verrichten voor GaultMillau. Van Craenenbroeck gaat vooral een adviserende rol spelen. De Belg, die inmiddels in Zuid-Frankrijk woont, was begin november de speciale gast bij de Nacht van GaultMillau, waarbij hij de eerste gids in ontvangst nam.

Michelin gelaten over oud-inspecteur

Reageer op dit artikel