nieuws

Michelin: Twaalf nieuwe sterzaken

Restaurant

Michelin heeft twaalf restaurants bekroond met één Michelinster. Daarbij enkele opvallende namen zoals Librije’s Zusje en De Hoefslag. Vijf restaurants verliezen een ster.

Michelin: Twaalf nieuwe sterzaken

De twaalf nieuwe sterrestaurants zijn Aan de Poel in Amstelveen, ’t Nonnetje in Harderwijk, De Heer Kocken in Vught, Lakes in Hilversum, De Molen in Kaatsheuvel, Posthoorn in Monnickendam, Cour du Nord in Nooitgedacht, Frouckje State in Ryptsjerk, Culinaire Verwenneij Bij Jef in Den Hoorn (Texel), De Moerbei in Warmond, De Hoefslag in Zeist en Librije’s Zusje in Zwolle.

De vervallen Michelinsterren zijn Lai Sin in Driebergen, Kasteel Heemstede in Houten, La Vilette in Rotterdam. Daarnaast zijn Hof van Sonoy in Blokzijl en Auguste in Maarssen niet meer in de gids opgenomen.

Reageer op dit artikel