nieuws

Michelin verrast door Cees Helder

Restaurant

Michelin is zeer verrast over de plotselinge bekendmaking van Cees Helder om te stoppen. Al was hoofdinspecteur Alain Fremiot al wel op de hoogte van overname van het Rotterdamse toprestaurant.

Michelin verrast door Cees Helder

‘Dat meen je niet.’ De Nederlandse woordvoerder Peter Vermeij van Michelin is uiterst verbaasd over het nieuws wanneer we hem bellen om een reactie. ‘Het verrast me enorm. Al is De Zwethheul een toonaangevend restaurant dus als het zo is dat Van Loo het overneemt, dan hebben ze zeer waarschijnlijk een goede opvolger’.

Vermeij spreekt in de ‘zou-taal’ en haast zich om zijn baas in Brussel te bellen om daar de bevestiging van het nieuws te krijgen. ‘Alain Fremiot was al op de hoogte. Of Helder hem hierover heeft geïnformeerd, weet ik niet. Of wij nog gaan praten met Helder? Dat weet ik niet. We gaan in ieder geval na 1 juni Parkheuvel een paar keer bezoeken om zo te bepalen hoeveel sterren de zaak krijgt.’

Reageer op dit artikel