nieuws

Mijn Keuken heeft ‘een beetje geluk’ met ster

Restaurant

Ook Tabitha Oppermans en Pieter Bosters van Mijn Keuken uit Wouw hebben zich laten verrassen door een Michelinster. Het nieuws begint door te dringen terwijl Oppermans en Bosters diverse media te woord staan. ‘Een ster in de rode gids. Geweldig.

Mijn Keuken heeft ‘een beetje geluk’ met ster

‘Er zijn genoeg restaurants die een ster verdienen. Soms moet je een beetje geluk hebben. En dat hebben we. Supertof!’ Pieter Bosters is zeer content met zijn bekroning, maar blijft nuchter. ‘We gaan op dezelfde voet verder. Proberen het niveau te handhaven.’

Partner Tabitha Oppermans heeft de verwachting dat de ster Mijn Keuken meer gasten uit België brengt.

Mijn Keuken steeg eerder al een punt in Gault Millau, kreeg een goede recensie in Lekker en nu wordt het restaurant bekroond met een Michelinster. ‘Vandaag is het genieten van alle aandacht. We zijn dicht, dus daar hebben we de tijd voor. Morgen gaan we weer over op de orde van de dag.’

Pieter Bosters heeft ervaring met sterrenrestaurants. Hij werkte onder meer bij De Zwaan in Etten-Leur, bij De Bokkedoorns in Overveen, InterScaldes in Kruiningen en bij het driesterrenrestaurant De Karmeliet in Brugge.

Beluister hier de reactie van Tabitha Oppermans:


Beluister hier de reactie van Pieter Bosters:


Bekijk hier de Michelinsterrenoverzichten:

» Nieuwe Michelinsterren 2010

» Vervallen Michelinsterren 2010

» Totale Michelinsterrenoverzicht 2010

Reageer op dit artikel