nieuws

Mijn Tent is Top: Como 010 valt af

Restaurant

Como 010 is de eerste afvaller van Herman den Blijkers tv-serie Mijn Tent is Top. Dinsdagavond was te zien hoe de ondernemers Dave en Marc met hun Spaanse hapjesbar in Rotterdam uit de serie werden gezet. 300.000 euro gaat aan de neus van de jonge ondernemers voorbij.

Mijn Tent is Top: Como 010 valt af

In de uitzending van dinsdagavond was te zien dat de eerste afvallers uit Rotterdam of Leeuwarden moesten komen. Ook het Aziatische restaurant Doozo in Leeuwarden van Frank en Frieda stond op de wip ondanks de beste omzetscore de laatste week. De jury, met onder andere chef-kok Denise Mooy en gastvrouw Kim Veldman, stuurde na lang beraad Rotterdam naar huis.

300.000 euro

Na de eerste afvaller blijven drie zaken over: Coquille in ’s Hertogenbosch, Suisse in Amsterdam en dus Doozo in Leeuwarden. Uiteindelijk blijft er één restaurant over. Dit bedrijf krijgt het investeringsbedrag bij het opstarten van de zaak, circa 300.000 euro, kwijtgescholden. De uitzending van dinsdagavond werd bekeken door ruim 800.000 mensen. Daarmee was het na CSI Miami het best bekeken programma op RTL5 gisteravond.

Zie ook:

Omzetcijfers van deelnemende bedrijven

Reageer op dit artikel