nieuws

Mijn tent is top’-winnaar bij HANOS Wilddag

Restaurant

De Pastinaeck in Amersfoort, de winnaar van ‘Mijn tent is top’ 2009, is samen met nog vijf bedrijven uit het tv-programma aanwezig op de HANOS Wild & Najaarsdag op maandag 21 september.

Mijn tent is top’-winnaar bij HANOS Wilddag

Naast de Pastinaeck, zullen Amiral uit Apeldoorn, Mangú uit Enschede, Doozo Eat & Great uit Leeuwarden, Bij Jansen uit Groningen en Coquille uit Den Bosch bezoekers laten proeven uit hun keukens. Ieder bedrijf heeft een eigen stand waar ze hun culinaire beleving van het najaar laten zien.

Naast deze van tv bekende bedrijven, zullen sterrenkoks signatuurgerechten koken in het HANOS Culinair Kooktheater. Voormalig driesterrenkok Cees Helder, driesterrenchef Jonnie Boer en tweesterrenkoks Martin Kruithof, Moshik Roth, Jacob Jan Boerma en Lucas Rive zullen voor de bezoekers koken. De beste sommelier van Nederland, Roy Pelgrim van Cordial in Oss, verzorgt de wijnen bij de geserveerde gerechten van de sterrenkoks.

Op de Wild- en Najaarsdag worden verschillende nieuwe producten op het gebied van wild gepresenteerd. Wildkok Cees Jonker van Auberge Navet in Apeldoorn laat zijn –samen met Hanos ontwikkelde- roti van hert proeven.

Reageer op dit artikel