nieuws

Mijn Tent is Top-winnaar op de schop

Restaurant

Restaurant Coquille in Den Bosch, vorig jaar winnaar van het populaire tv-programma Mijn Tent is Top, gaat verbouwen. De uitbaters Sven en Geertje drukken daarmee geruchten de kop in dat het paar op zoek zou zijn naar een ander pand.

Mijn Tent is Top-winnaar op de schop

De bar op de begane grond gaat eruit en er komen nieuwe toiletten. Volgens Sven Uijttewaal en Geertje Kleijn had een bar helemaal niet gehoeven. Maar adviseurs van het tv-programma drongen aan om een bar te installeren.

‘Zij vonden dat de bar paste bij de brasserie-aanpak. Dit moest een dagzaak zijn. Maar daar hebben wij nooit in geloofd. Daarom hebben we ook de lunchkaart al snel afgeschaft’, aldus Klijn in het Brabants Dagblad.

Herman den Blijker, de presentator en juryvoorzitter van het programma, hebben ze bij Coquille niet meer gezien. ‘Ik zou het wel leuk vinden als hij zou komen om te beoordelen hoe we het nu doen. We kookten eerst gewoon lekker. Nu is het wat verfijnder. Het zou leuk zijn hem bijvoorbeeld op 4 maart te zien bij de heropening’, aldus chef-kok en eigenaar Sven Uijttewaal.

Reageer op dit artikel