nieuws

Mijn Tent is Top-zaak Como 010 dicht

Restaurant

Restaurant Como 010 uit Rotterdam, een van de deelnemers van het tv-programma Mijn Tent in Top, is dicht. De eigenaren Marc en Dave breken met elkaar. Marc Zwiers wil het concept nu introduceren in Amsterdam.

Mijn Tent is Top-zaak Como 010 dicht

Dat meldt Metro. Mede-initiatiefnemer Zwiers zegt dat de zaak niet failliet is, maar is gesloten omdat het niet goed draaide. ‘Het restaurant ligt buiten het centrum en mist zo voldoende aanloop’, aldus Zwiers.

Daarmee is het plan om pinchos, Baskische hapjes, in Rotterdam te introduceren mislukt. Zwiers probeert het nu in zijn woonplaats Amsterdam. Hij wil zonder Dave proberen het concept nieuw leven in te blazen.

Como 010 nam begin jaar deel aan het RTL-programma Mijn Tent is Top van Herman den Blijker, waarin vier duo’s streden om een eigen restaurant. Como 010 was de eerste afvaller. Nog geen half jaar later heeft het restaurant de deuren noodgedwongen moeten sluiten.

Zie ook

Reageer op dit artikel