nieuws

Miljoen kijkers Mijn Tent is Top

Restaurant

De eerste aflevering van de nieuwe tv-serie van Mijn Tent is Top heeft ruim één miljoen kijkers getrokken. Daarmee valt het RTL-programma net uit de top-10 van best bekeken programma’s van dinsdag 24 februari.

Miljoen kijkers Mijn Tent is Top

Naar de eerste aflevering keken 1.067.000 mensen. Daarmee staat Mijn Tent is Top op plaats elf van de best bekeken programma’s van dinsdag.

In de eerste aflevering van de nieuwe serie werden de koppels aan elkaar en aan de jury voorgesteld. Mijn Tent is Top speelt zich dit jaar af in Maastricht, Apeldoorn, Delft en Amersfoort.

Tijdens de voorstelronde presenteerden de koppels hun horecaconcept. Lie en Rianne uit Amersfoort, die elkaar van de hotelschool kennen, deden dat het best en kregen daarvoor een cheque van 3.500 euro. Hun zaak De Pastinaeck gaat de vergeten Hollandse groente centraal stellen.

Reageer op dit artikel