nieuws

Misset-lezers gratis naar Champagne aan Zee

Restaurant

Bezoekers van MissetHoreca.nl en lezers van Misset Horeca hebben gratis toegang to wijnevenement Champagne aan Zee. Bij het evenement op 18 november worden meer dan vijftig Champagnes en tachtig andere mousserende wijnen geschonken.

Misset-lezers gratis naar Champagne aan Zee

Normaliter kost de toegang 39,50 euro. Lezers van Misset mogen gratis naar binnen, laat organisator André Sauerbier weten. Ze kunnen zich aanmelden via een speciale link: www.wijnpers.nl/vak.

Het wijnevenement wordt gehouden in Hotels van Oranje in Noordwijk aan Zee. Naast het wijnevenement vindt ook de lancering van de Restaurantgids Grootspraak plaats. In deze restaurantgids van wijntijdschrift Perswijn speelt wijn een belangrijke rol. Meer dan 220 restaurants worden omschreven.

Op een overzichtsproeverij tijdens Champagne aan Zee zijn meer dan twintig champagnehuizen vertegenwoordigd. Daarnaast zijn er in verschillende andere zalen een keur aan fraaie mousserende wijnen uit de gehele wereld te proeven. Er zijn ook weer wedstrijden georganiseerd, onder andere voor de beste Champagne Brut en de beste mousserende wijn buiten Champagne.

Reageer op dit artikel