nieuws

Mogelijke doorstart Dok 51 in Den Helder

Restaurant

Er komt mogelijk een doorstart van het veelbesproken opleidingsrestaurant Dok 51 in Den Helder. De curator laat weten dat er diverse ondernemers geïnteresseerd zijn om het in augustus failliet verklaarde restaurant te willen runnen.

Mogelijke doorstart Dok 51 in Den Helder

Curator Axel de Groot laat op Noordhollandsdagblad.nl weten dat hij in gesprek is met meerdere kandidaten. ‘Ik hoop daar zo snel mogelijk duidelijkheid over te hebben, want het is van belang dat die zaak zo kort mogelijk gesloten is’, aldus de Groot.

Dok 51 ging eind augustus failliet. Het restaurant fungeerde als opleidingsrestaurant voor kansarme jongeren. De bekende chef-kok Ben van Beurten was lange tijd betrokken bij Dok 51, maar trok zich eind vorig jaar terug. Dok 51 was regelmatig in het nieuws vanwege vermeende lokale overheidssteun.

Reageer op dit artikel