nieuws

Mooiste rode wijnen bij ‘Sterrenwijn

Restaurant

De mooiste rode topwijnen zijn op maandag 30 oktober te proeven tijdens het evenement ‘Sterrenwijn’. In het Amstel Hotel in Amsterdam kunnen gastheren en sommeliers van toprestaurants een scala aan rode wijnen proeven die tot de top van de markt behoren.

Mooiste rode wijnen bij ‘Sterrenwijn

Uitgeverij Perswijn organiseert het evenement. Een twintigtal importeurs leveren de wijnen. De domeinen zijn geselecteerd door Perswijn. Het gaat om wijnen uit Bordeaux, Bourgogne, Spanje, Italië, Duitsland, Oostenrijk, Australië, Nieuw-Zeeland, Zuid-Afrika, Chili, Argentinië en Californië.

Volgend jaar wit
‘Sterrenwijn’ vindt plaats van 13.00 tot 18.00 uur. Aanmelden kan via www.sterrenwijn.nl. De toegang is gratis. Het is de tweede grootste proeverij voor de top van de gastronomie die Perswijn dit jaar organiseert. In juli was er de ‘Tour de Champagne’ dat in het teken stond van topmerken van deze alcoholische drank. Voor volgend voorjaar zijn er plannen om rondom witte wijn van topdomeinen een proeverij te organiseren.

Zie ook:
‘Rode wijn beschermt tegen longkanker’

Reageer op dit artikel