nieuws

Mossel Award uitgereikt aan restaurant Blokzijl

Restaurant

De Zeeuwse mossel is in het hele land een lekkernij en al zeker in het Overijsselse Blokzijl. Daar heeft de burgemeester zelfs een award uitgereikt aan de uitbaters van een restaurant die de mossel hoog in het vaandel dragen.

Mossel Award uitgereikt aan restaurant Blokzijl

De Mossel Award, een initiatief Bos Seafood uit Blokzijl, is bedoeld voor een horecabedrijf of chef-kok met hart voor de mossel. Echtpaar Demi en Anita Klos van café-restaurant Sluiszicht zijn echte mosselfans en waren dan ook zeer blij dat zij de prijs in ontvangst mochten nemen.

Ingevlogen mosselen

Het echtpaar kreeg de award niet voor niets. Elk jaar doen ze iets bijzonders om de start van het mosselseizoen te vieren. Twee jaar geleden lieten zij bijvoorbeeld het eerste mandje mosselen invliegen en door een parachutist bezorgen. De Mossel Award is een beloning voor die creativiteit.

Reageer op dit artikel