nieuws

Mosselwedstrijd roept restaurants op

Restaurant

De organisatie van de wedstrijd om de Goudenmosselpan roept restaurants op om zich te melden als kandidaat voor deze nieuwe wedstrijd. De winnaar van de kookwedstrijd wordt bekendgemaakt op de Smaakparade in Almere.

Mosselwedstrijd roept restaurants op

Restaurants kunnen zich via het reactieformulier op www.goudenmosselpan.nl aanmelden. Mosselfans kunnen via dit formulier hun favoriete restaurant nomineren met hun mosselervaring.

Op zaterdag 4 oktober maakt de jury bekend wie zich winnaar van de Goudenmosselpan 2009 mag noemen. De titel geldt namelijk tot begin oktober volgend jaar. De vakjury wordt gevormd door Ben van Beurten van de Colour Kitchen, Jaap van Rijn (schrijver van boek Mosseltijd) en journalist Felix Wilbrink van De Telegraaf.

Reageer op dit artikel