nieuws

Museum Zangeres Zonder Naam in Limburgs restaurant

Restaurant

In brasserie-restaurant Spieghelpaleis De Luifel in het Limburgse Stramproy huisvest een museum van de Zangeres Zonder Naam. Presentator Chiel Montagne verrichte zaterdag 3 september de officiële opening.

Museum Zangeres Zonder Naam in Limburgs restaurant

Het museum is een initiatief van Albert Binnenmars. Volgens de fan was het een grote wens van de dertien jaar geleden overleden Mary Servaes-Bey. In een kleine zaal van het restaurant zijn onder meer foto’s, posters, boeken, beeldmateriaal en kleding te bekijken.

De Zangeres Zonder Naam scoorde hits met Mexico, ’t Was aan de Costa del Sol en Ach vaderlief, toe drink niet meer. Ze woonde een groot deel van haar leven in het Limburgse dorpje en is daar ook begraven. Het idee is ontstaan via contacten met gasten van het restaurant die het graf bezochten.

Reageer op dit artikel