nieuws

Muziek sparen na bestellen PepsiCo in horeca

Restaurant

PepsiCo gaat consumenten belonen wanneer ze via sociale media in een restaurant of fastfoodzaak een Pepsi bestellen. Bij iedere bestelling krijgt de consument een punt en bij meerdere punten mag gratis muziek worden gedownload.

Muziek sparen na bestellen PepsiCo in horeca

PepsiCo heeft hiervoor de location-based app Loot voor de iPhone gelanceerd. Deze app geeft een verkooppunt van PepsiCo aan wanneer je in de buurt bent.

Wanneer een bestelling wordt geplaatst, geeft Loot je een punt. Bij drie punten krijgen consumenten als dank de mogelijkheid om op internet gratis muziek te downloaden uit een database met meer dan 250.000 songs.

Volgens een woordvoerder van PepsiCo gaat het om het eerste geo-based iPhone app met een loyalty program. De app Loot is te gebruiken in de VS.

Reageer op dit artikel