Nederland krijgt co-created restaurant

Nederland krijgt co-created restaurant

Nederland krijgt volgens de makers het eerste co-created restaurant van het land. In Amsterdam opent begin volgend jaar Quatfass, een restaurant waar gasten nu al via een website zelf het menu, biermerk en interieur kunnen bepalen.

‘We willen onze bezoekers iets radicaal anders bieden’, stelt eigenaar Jason Berg van Quatfass. Dit restaurant opent op 1 januari aan de Ringdijk in Amsterdam.

Berg stelt dat Quantfass een co-creationconcept is waarbij gasten kunnen meedenken over de invulling van het restaurant. ‘Op deze manier kunnen zij bijdragen aan onze service en ons menu, zodat alles vanaf de opening precies beantwoordt aan wat de gasten zoeken in een goed restaurant’.

Bezoekers van de site www.quatfass-amsterdam.nl kunnen hun wensen kenbaar maken via polls en reacties onder berichten. De ondernemers (Jason Berg, Riad Farhat en Piet van der Graaf) houden rekening met de wensen bij de totstandkoming van hun zaak. De eigenaren van Quatfass hebben ook de Amsterdamse cafés Elsa’s en Maxwell in hun bezit.

Bekijk deze collectie

Inrichting

Bij de inrichting van je horecazaak en je terras komt veel kijken. Je wilt dat de sfeer past bij het concept en je gasten aanspreekt. Er zijn veel aspecten waar je rekening mee moet houden. In deze collectie tips en inspiratie op het gebied van interieur en exterieur: van het interierontwerp tot meubilair en van routing tot sfeer.