nieuws

Niet-Amsterdamse sterkoks in line-up Taste

Restaurant

Tal van topchefs sieren de line-up van de derde editie van Taste of Amsterdam. Onder hen de ‘buitenstaanders’ en sterkoks Rik Jansma van Basiliek in Harderwijk en Wilco Berends van De Nederlanden in Vreeland.

Niet-Amsterdamse sterkoks in line-up Taste

De lijst met koks telt 22 namen. Naast Jansma en Berends zijn dat Marco Westmaas, Christopher Naylor, Lus Kusters, Bert van Buschbach, Bastiaan Doesburg, Wilko Hoogendoorn, Agus Hermawan, Dennis Kuipers, Marcel de Leeuw, Peter Scholte, Leonardo Pacenti, Sander van Melick, Jeroen van Spall, Stefan van Sprang, Rob Toet, Peter Lute, Alain Caron, Ramon Beuk, Robert Kranenborg en Taste-ambassadeur Julius Jaspers.

De derde editie van het culinair festival vindt plaats van 22 tot en met 25 september in het Amstelpark. Bezoekers kunnen niet alleen proeven, maar ook deelnemen aan workshops. Taste is een internationaal concept met edities in onder andere Sydney, Kaapstad, Melbourne en Londen.

Reageer op dit artikel