nieuws

Nieuw concept ’t Farregat: 9.50 euro voor alles

Restaurant

Restaurant ’t Farregat in Aalsmeer introduceert een nieuw concept: vanaf 24 augustus hebben alle gerechten een vaste prijs van 9.50 euro. Er is dus geen onderscheid meer tussen voor-, tussen- en hoofdgerechten.

Nieuw concept ’t Farregat: 9.50 euro voor alles

Eigenaar Richard Dekker is enthousiast. ‘Dit betekent dat je kunt kiezen waar je zin in hebt en zo een verrassend en smaakvol persoonlijk menu kunt samenstellen. De kwaliteit en het soort gerechten blijft hetzelfde.

De gerechten zijn in etappes te bestellen en bestaan uit koude en warme gerechten, vlees, vis en vegetarische gerechten. ‘Je bepaalt je eigen tempo en kunt op deze manier een passende manier van meerdere smaken genieten.’

’t Farregat heeft sinds kort ook een bezorgservice, zodat de gast niet hoeft te reizen voor een maaltijd.

Reageer op dit artikel