nieuws

Nieuw dessertrestaurant wil tweede vestiging

Restaurant

Het nieuwe dessertrestaurant Sucre in Amsterdam heeft binnen een week na de officiële opening al grote plannen. Het restaurant wil desserts maken voor andere eetgelegenheden en denkt al aan een tweede vestiging.

Nieuw dessertrestaurant wil tweede vestiging

Dat zegt Martijn Machielse, creator van dessertrestaurant Sucre in Amsterdam in een videoverslag op MissetHoreca.nl.

‘In de toekomst zou het kunnen betekenen dat we desserts voor andere restaurants gaan produceren. Dat we workshops gaan doen of cookingclasses. Maar zeker niet uitgesloten is een tweede restaurant van Sucre’, aldus Machielse.

Achtbaan

Sucre richt zich hoofdzakelijk op desserts. Naast menu’s, met één hartig gerecht en drie maal zoet, kunnen gasten ook na tien uur ’s avond spontaan binnenlopen. Machielse: ‘Als je ergens anders hebt gegeten, ga je naar ons om het dessert te nuttigen’.

Chef-kok van het restaurant is Peter Scholte. ‘Onze doelstelling is om de gast mee te nemen in een soort van achtbaan. We gaan van licht fruitig naar wat zoeter, wat voller, naar een zwaar dessert, meestal chocolade.

Reageer op dit artikel