nieuws

Nieuw leven Amsterdamse restaurantgids

Restaurant

Na enkele jaren afwezigheid is hij weer terug: de ‘hippe’ restaurantgids voor Amsterdam, inclusief bijna vijftig recepten van de chef-koks.

Nieuw leven Amsterdamse restaurantgids

De nieuwe gids telt 48 hippe restaurants, waaronder oude bekenden maar vooral ook veel nieuwe gezichten. Het Noord-Afrikaanse Mamouche en Vandemarkt behoren nog steeds tot de favorieten, maar ook jonge loten aan de Amsterdamse restaurantstam als L’entrecôte et les Dames, Bond, BIHP en Gartine ontbreken niet.

Een aantal jaar geleden had uitgeverij Mo’Media een succesvolle serie stedenrestaurantsgidsen, waarbij elke restaurantbeschrijving vergezeld ging van een recept van de chef-kok.

Vanuit boekhandels kwam weer regelmatig de vraag naar een gids over Amsterdamse restaurants, dus de uitgever besloot het beproefde concept weer uit de kast te halen, schrijft Zestz.nl.

Foto’s van de eetgelegenheden moeten de toekomstige gast alvast in de verleiding brengen. Blijft hij toch liever thuis, dan kan hij nog altijd het favoriete gerecht van de chef-kok van een van de 48 restaurants in de gids bereiden.

Reageer op dit artikel