nieuws

Nieuw onderkomen voor sterrestaurant

Restaurant

Sterrestaurant Cour du Nord, gevestigd op Hof van Saksen, krijgt op het vakantiepark een nieuw onderkomen. Het restaurant, het eerste van Europa op een resort met een Michelinster, komt vlak bij de ingang van het park zodat het beter toegankelijk is voor niet-park gasten.

Nieuw onderkomen voor sterrestaurant

Het nieuwe Cour du Nord opent op 2 maart haar deuren. Het restaurant is sinds 13 december vorig jaar gesloten. De heropeningsdag is de tweede dag van de Restaurant Week waar het sterrestaurant dit jaar voor de tweede keer aan deelneemt.

Restaurant Week

Om de verhuizing van het restaurant onder de aandacht te brengen, verlengt Cour du Nord de Restaurant Week tot en met 20 maart. Een tweegangen lunch kost in die periode 25 euro, een driegangen diner 35 euro.

De officiële prijzen van de Restaurant Week bedragen 20 en 25 euro, maar restaurants met een ster mogen een extra bijdrage vragen.

Met de verhuizing krijgt het restaurant op Hof van Saksen ook een eigen parkeerplaats, exclusief voor eigen gasten. Cour du Nord heeft nu ook mogelijkheden voor private dining op de bovenverdieping.

Reageer op dit artikel