nieuws

Nieuw restaurant voor honden geopend

Restaurant

In Australië is een hondenrestaurant geopend. Honden kunnen dineren met kippenvleugeltjes, biefstuk met champignons en vissoep.

Nieuw restaurant voor honden geopend

De naam van het nieuwe restaurant is ‘chew chew’. Volgens de eigenaar is het restaurant een groot succes, omdat veel baasjes graag met hun hond uit eten gaan.

Het restaurant serveert natuurlijke of ‘organic’ maaltijden voor de hond, gemaakt van natuurlijke ingrediënten. Af en toe een uitspatting kan natuurlijk ook: op zijn verjaardag kan een baasje voor zijn hond een verjaardagstaart bestellen.

Een kleine verjaardagsverrassing is een taart, een diner en een tas met tussendoortjes. Alles samen voor 25 dollar.Als een hond op zijn verjaardag wat vriendjes-hondjes wil uitnodigen, kan het restaurant zelfs de catering verzorgen.

Ook aan de gemaksconsument (of gemakshond) is gedacht: baasjes kunnen eten afhalen of het thuis laten bezorgen. Chew Chew is wel alléén voor honden. Baasjes mogen naar binnen, maar kunnen daar geen eten krijgen.

Reageer op dit artikel