nieuws

Nieuw tv-programma Den Blijker

Restaurant

Mijn tent is top is de naam van het nieuwe tv-programma van Herman den Blijker. In het programma moeten vier koppel hun eigen restaurant vanaf de grond opbouwen. De tv-serie start begin volgend jaar.

Nieuw tv-programma Den Blijker

Dat meldt de weblog Mediacourant.nl. De serie van de topkok is uiteraard te zien bij RTL5, de zender waarvoor hij meerdere programma’s heeft gemaakt. De eerste aflevering wordt dinsdag 3 januari om 21.30 uitgezonden, na het goed bekeken programma CSI: Miami.

Cameraploeg

In Mijn tent is top krijgen vier uiteenlopende koppels de kans op hun eigen restaurant vanaf de grond op te bouwen. Ze moeten het in korte tijd tot een succes maken. De koppels worden dagelijks gevolgd door een cameraploeg. Het publiek bepaalt in de laatste aflevering welk koppel het opgestarte restaurant mag blijven runnen. De andere drie koppels moeten de deur van hun zaak sluiten.

Zie ook:

Herman den Blijker trekt restaurant uit de shit

Reageer op dit artikel