nieuws

Nieuwe cadeaukaart voor restaurants

Restaurant

Komende zomer wordt er een nieuwe cadeaukaart voor restaurants gelanceerd. Vanaf juli wordt de kaart – in de vorm van een creditcard – bij meer dan 800 supermarkten, tankstations en boekhandels verkocht.

Nieuwe cadeaukaart voor restaurants

Diverse restaurants hebben hun medewerking al toegezegd. Zo doen de sterzaken De Hoefslag uit Bosch en Duin, Restaurant Niven in Rijswijk, Parkheuvel in Rotterdam en De Leuf in Ubachsberg mee.

Deelnemende restaurants betalen geen vaste kosten maar alleen een percentage over de waarde van de ingewisselde kaart. De cadeaukaart kan eenmalig worden opgeladen bij het verkooppunt en door de restaurateurs via de bestaande pinterminal worden verzilverd. Er zijn verder geen administratieve handelingen voor nodig.

Initiatiefnemer is Younity Media, het bedrijf achter Smulweb en de Dinerjaarkaart. Volgens dit bedrijf past de Restaurant Cadeaukaart in het huidige tijdsbeeld. ‘Veilig, no cure no pay beleid, breed geaccepteerd en modern.’

‘Uit eten gaan wordt met deze cadeaukaart een modern cadeau en zal daardoor extra gasten opleveren voor de Nederlandse restaurants,’meent Younity Media.

Younity Media kwam eind 2009 in het nieuws toen zij gedupeerden van de failliete Restaurantbon tegemoet kwamen door de bonnen gratis om te wisselen voor een Dinerjaarkaart.

Reageer op dit artikel