nieuws

Nieuwe chef-kok voor De Kemphaan

Restaurant

Victor Smit start per direct als nieuwe chef-kok bij Restaurant De Kemphaan in Almere. Hij komt van Restaurant Kraaybeekerhof dat eerder dit jaar werd verkocht.

Nieuwe chef-kok voor De Kemphaan

Smit volgt Lars Priessen op als chef-kok. Lars Priessen heeft bijna vier jaar bij Restaurant De Kemphaan gewerkt en is vertrokken omdat hij toe was aan een nieuwe uitdaging.

Smit werkt al vier jaar voor P4 horeca & evenementengroep. Hij is opgeleid door Priessen bij Restaurant De Kemphaan en heeft vervolgens zijn ervaring opgedaan als chef-kok bij Restaurant Kraaybeekerhof.

P4 zegt te staan voor duurzame ontwikkeling, en maakt voornamelijk gebruik van biologische producten. In zijn opleiding heeft ook Smit de voorliefde voor biologisch meegekregen.

Een groot deel van de bij De Kemphaan gebruikte producten komen van eigen land, waar Smit en zijn team ’s ochtends de oogstrijpe producten uitzoeken. Op basis daarvan wordt het dagelijks wisselende vijfgangen menu samengesteld.

Voor de rest worden zoveel mogelijk producten lokaal ingekocht bij leveranciers en boeren om de belasting op het milieu tot een minimum te beperken.

Reageer op dit artikel