nieuws

Nieuwe chef voor De Vertraging

Restaurant

Brasserie De Vertraging in Reuver heeft in de persoon van Pim de Bruyn een nieuwe chef-kok. De Bruyn werkte onder meer bij Kasteel Elsloo en Restaurant Saur in Den Haag. Ook had hij een eigen restaurant in het Belgische Neerpelt.

Nieuwe chef voor De Vertraging

Brasserie De Vertraging wil met de komst van de Bruyn klimmen op de ladder van het culinaire niveau. ‘We zetten nu een vernieuwd concept neer om op een hoger niveau het culinaire gat te dichten tussen Venlo en Roermond,’ aldus eigenaar van de Vertraging Dennis Detillon.

De Bruyn volgt Teus van Schaik op. Van hem is momenteel onbekend waar hij werkt. Pim de Bruyn werkte van 2007 tot 2010 voor Kasteel Elsloo. Daarvoor was hij onder meer werkzaam voor Restaurant Saur in Den Haag en ook was hij eigenaar van Restaurant ’t Oude Klooster in het Belgische Neerpelt.

Brasserie de Vertraging opende in oktober 2008 haar deuren. Het restaurant is gevestigd in het voormalige stationsgebouw van het Limburgse Reuver.

Reageer op dit artikel