nieuws

Nieuwe chef voor Kok & de Bruin

Restaurant

Julien van Stokkem is de nieuwe chef-kok van restaurant Kok & de Bruin in Tricht. Hij volgt Jeroen Kok (naamgever van het restaurant) op naar het buitenland vertrekt. Julien van Stokkem komt van de Kloosterhoeve in Harmelen.

Nieuwe chef voor Kok & de Bruin

Eigenaar Jouke de Bruin is verheugd met de komst van Van Stokkem. ‘Gelukkig is er iemand in huis gekomen met voldoende ervaring en ambitie om op dezelfde voet verder te gaan,’ zo zegt hij.

Restaurant Kok & de Bruin biedt plaats aan 35 gasten en heeft een besloten ruimte voor nog eens 20 personen. De keuken heeft een klassieke Franse basis met moderne accenten en maakt veelal gebruik van regionale producten. De naam van het restaurant blijft ongewijzigd.

Restaurant Kok & de Bruin is lid van les Jeunes Restaurateurs.

Reageer op dit artikel