nieuws

Nieuwe directeur foodservice voor Sligro

Restaurant

Willem-Jan Strijbosch (42) wordt de nieuwe directeur van Sligro Foodservice. Op den duur gaat hij ook binnen de hoofddirectie de verantwoordelijkheden overnemen van Henk-Jan Peterse. Strijbosch is nu nog algemeen directeur Benelux van Selecta.

Nieuwe directeur foodservice voor Sligro

Strijbosch wordt per 1 juni 2011 benoemd tot directeur Foodservice, tevens statutair directeur van Sligro Food Group Nederland B.V.. Vervolgens zal hij bij de Algemene Vergadering van Aandeelhouders in maart 2012, worden voorgedragen voor benoeming tot statutair directeur van Sligro Food Group N.V.

Strijbosch heeft na zijn opleiding bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam een ruime ervaring opgebouwd binnen de food(service)-branche. Allereerst bij Douwe Egberts, en aansluitend bij Koffiebranderij en Theehandel Drie Mollen sinds 1818, in de out of home divisie. Sinds 2000 was hij eindverantwoordelijk voor Koninklijke Olland Group, dat in 2004 is opgegaan in Selecta.

Reageer op dit artikel