Het interieur is flink aangepakt, meldt Bitter. De zaak is opnieuw geschilderd en heeft nieuw meubilair. Ook de menukaart is onder handen genomen en ingekort. Dit om de kwaliteit van de gerechten beter te kunnen waarborgen, aldus Bitter. Verder is de keuken gerestaureerd en het terras opgeknapt.
GaultMillau
Bitter en Van Roon, die eerder samen werkten bij Chapeau!, hebben grote plannen met het restaurant. De twee willen naar vijftien punten in de gids GaultMillau en willen een vaste plek in restaurantgids Lekker. Maandagavond werd bekend dat Klein Paardenburg zakt in GaultMillau, van veertien naar twaalf punten. De gids heeft vooral wat aan te merken op de bediening en de wijnkaart, zo blijkt uit de recensie.
Sporen verdiend
Zowel Bitter als Van Roon hebben hun sporen verdiend in de horeca. Bitter werkt bijna twintig jaar op niveau bij onder meer Chapeau!, de Kersentuin in Amsterdam en Le Garage, eveneens in de hoofdstad. Van Roon is opgeleid door Ron Blaauw en werkte onder andere samen met Imko Binnerts aan de opbouw van Grand Winston Hotel in Rijswijk en de herontwikkeling van het Corona Hotel in Den Haag.