nieuws

Nieuwe iPhone-app voor ‘het betere eten

Restaurant

De App Store is een nieuwe Nederlandse restaurantapplicatie rijker: Alle Toprestaurants. Deze app bevat adressen van alle toprestaurants in Nederland, verzameld in één applicatie, inclusief Michelin, GaultMillau en waarderingen uit de Lekker Gids.

Nieuwe iPhone-app voor ‘het betere eten

De gratis app laat zien welke goede restaurants er in de buurt zijn, op basis van je gps-locatie. Bij elk restaurant zie je adres, website, prijs van het menu en foto’s. Het is ook mogelijk om op basis van naam, provincie, plaats, prijsniveau en waardering te zoeken.

In de app vind je alleen de “betere” restaurants, dus geen eetcafé’s, zeggen de makers van de app.

Als iemand op basis van locatie of zoekopdracht geen keuze kan maken, dan is er ook nog de knop Aanraders. Dit zijn restaurants waar een gast zonder nadenken naartoe kan.

Bij elk restaurant is een route via Google Maps op te vragen en de gast kan vrienden tips toesturen als hij een goed restaurant via de app gevonden heeft. Vanuit de app is het ook mogelijk om direct naar het restaurant te bellen of mailen om een tafeltje te reserveren.

Gelijktijdig met de app is ook de website www.alletoprestaurants.nl live gegaan.

Reageer op dit artikel