nieuws

Nieuwe maître voor sterzaak Latour

Restaurant

Stan Kerckhoffs is de nieuwe maître van Latour, het sterrestaurant in hotel Huis ter Duin in Noordwijk aan Zee. Kerckhoffs schuift intern door en vult de positie op van de eerder dit jaar vertrokken Eduard van der Toolen.

Nieuwe maître voor sterzaak Latour

De 29-jarige Kerckhoffs werkt sinds 2003 voor Latour. Daarvoor was hij onder meer actief voor ’t Pakhoes in Maastricht en Prinses Juliana in Valkenburg. Kerckhoffs is sinds 2006 lid van het Gilde van Sommeliers.

Kerckhoffs is blij met de benoeming per 1 december. ‘Voor mij is een droom uitgekomen. Al tijdens mijn vakantiebaantjes in Limburg leek het mij geweldig om ooit maître van een prestigieus sterrenrestaurant te kunnen zijn.’

Hoteldirecteur Stephan Stokkermans van Huis ter Duin ziet veel mogelijkheden met de talentvolle maître. ‘Voor ons is de promotie van Stan een logisch vervolg op de ontwikkeling die hij het afgelopen jaar heeft doorgemaakt.’

Reageer op dit artikel