nieuws

Nieuwe restaurantgids met favoriete lokale restaurants

Restaurant

Nederland is weer een restaurantgids rijker: de Nationale Restaurantgids. Daarin 1800 zeer uiteenlopende restaurants. De nieuwe gids biedt persoonlijke favorieten van echte liefhebbers in elke regio.

Nieuwe restaurantgids met favoriete lokale restaurants

De Nationale Restaurantgids is een initiatief van de culinaire site Smulweb en is tot stand gekomen door Smulweb-bezoekers te vragen naar hun persoonlijke lokale favorieten. De variatie in het 1800 adressen tellende boekwerk is dan ook groot. De nieuwe gids is vanaf 4 november verkrijgbaar.

Bij de samenstelling van de gids is volgens de makers ‘kritisch gekeken naar de motivering van de tips’. Ook is gelet op diversiteit van karakter van de restaurants en de regionale spreiding. Alle restaurants worden (kort) beschreven en voorzien van zo veel mogelijk foto’s.

Daarnaast zijn 23 restaurants uitgebreider gerecenseerd door ‘Smulwebbers’, die verhalen over een bijzondere restaurantervaring. RTL Boulevard-presentator Winston Gerschtanowitz verzorgde de rubriek over adresjes waar BN’ers graag komen.

Meer restaurant nieuws:

Reageer op dit artikel