nieuws

Nieuwe restaurants door Albert Kooy

Restaurant

Albert Kooy, conceptontwikkelaar van restaurant PuntNL in Den Bosch, opent nog dit jaar twee nieuwe restaurants. Het gaat om twee eetgelegenheden met de principes van de Nieuwe Nederlandse Keuken.

Nieuwe restaurants door Albert Kooy

Dat meldt Misset Horeca. Het gaat om twee restaurants in Rotterdam. De zaken krijgen de namen Thuis en Hein. Beide gaan werken volgens de principes van de Nieuwe Nederlandse Keuken en gaat in de loop van het jaar open. Kooy laat zich als conceptontwikkelaar inhuren, net zoals hij deed bij het Bossche restaurant PuntNL.

Albert Kooy kwam vorige week in het nieuws omdat hij na zes jaar het Koning Willem I College in Den Bosch verlaat. Kooy gaat als executive chef/f&b-manager aan de slag op de Hogere Hotelschool in Leeuwarden. ‘Wat we in Den Bosch doen op mbo-niveau, doe ik straks in Leeuwarden op hbo-niveau’, aldus Kooy in Misset Horeca.

Reageer op dit artikel