nieuws

Nieuwe rol Raben bij Echoput

Restaurant

Topsommelier Edwin Raben krijgt een nieuwe rol bij restaurant De Echoput in Hoog-Soeren nabij Apeldoorn. Raben vertrekt op eigen verzoek uit het restaurant, maar blijft wel betrokken bij De Echoput van Peter Klosse.

Nieuwe rol Raben bij Echoput

Klosse laat weten dat Raben iets gaat doen voor de Academie van Gastronomie, waar Klosse initiatiefnemer van is, en dat er plannen zijn om ‘de wijnpoot uit te breiden’. Volgende week komt Klosse met de exacte plannen naar buiten.

Edwin Raben kwam een jaar geleden in dienst bij De Echoput. Daarvoor werkte hij jarenlang bij De Wolfslaar in Breda. Tussen zijn vertrek in Breda en zijn aanstelling bij De Echoput hield Raben een soort van sabbatical om zijn accu weer op te laden.

Klosse is inmiddels op zoek naar een nieuwe sommelier, getuige een vacature op de website van Alliance, de vereniging voor toprestaurant waar De Echoput lid van is.

Reageer op dit artikel