nieuws

Nieuwe sommelier voor De Gieser Wildeman

Restaurant

Guillaume Coret is de nieuwe maître-sommelier van sterrestaurant De Gieser Wildeman in Noordeloos. Coret vervangt de vertrokken Mark ter Haar.

Nieuwe sommelier voor De Gieser Wildeman

De uit Bilthoven afkomstige Coret werkte eerder voor De Hoefslag in Bosch en Duin en voor Restaurant Goesting in Utrecht. De 29-jarige volgde met succes de Academie voor Gastronoom Sommelier bij Peter Klosse.

Coret meldt dat hij in verschillende type horecabedrijven heeft gewerkt en daardoor met verschillende keukens en smaken in aanraking is geweest. ‘Dit heeft mijn interesse gewekt voor producten, bereidingswijzen en de invloeden die deze op wijnen hebben’.

Restaurant De Gieser Wildeman is vijf jaar in het bezit van een Michelinster. Eigenaren van het restaurant zijn Danny Dwarswaard en Meesterkok René Tichelaar.

Reageer op dit artikel