nieuws

Nieuwe souschef voor Karpendonkse Hoeve

Restaurant

Jesse Huijnen wordt de nieuwe souschef van De Karpendonkse Hoeve in Eindhoven. De 29-jarige Maastrichtenaar komt over van Cucino Mosae, de nieuwe ‘foodhal’ van Maastricht.

Nieuwe souschef voor Karpendonkse Hoeve

Huijnen start per 1 mei en volgt Remco Wols op die gekozen heeft voor een functie met meer regelmaat voor zijn gezin, zo laat De Karpendonkse Hoeve weten.

Jesse Huijnen begon zijn loopbaan in 1998 bij Château Neercanne in Maastricht. In 2002 werkte hij bij het Brusselse toprestaurant Comme Chez Soi.

Meer buitenlandse ervaring deed Huijnen op in Parijs bij restaurant Market van Jean-Georges Vongerichten en bij chef Roellingers Maison Bricout bij Mont Saint-Michel.

Voor zijn overstap naar De Karpendonkse Hoeve werkte Heijnen voor Cucina Mosae. Huijnen wordt in Eindhoven de rechterhand van Meesterkok Peter Koehn.

Eigenaar Ingrid van Eeghem van De Karpendonkse Hoeve spreekt van een superaanwinst voor het keukenteam. ‘Jesse houdt van puur koken met smaken die de natuur geeft en experimenteert daar graag mee. Bij ons op de Hoeve krijgt hij alle gelegenheid dat verder uit te bouwen. Daarnaast wil hij aan zijn titel Meesterkok werken’, aldus Van Eeghem.

Reageer op dit artikel