nieuws

Night of Gastronomy vervangt Sterren Bib Gourmand Gala

Restaurant

Het Sterren Bib Gourmand Gala dat dit jaar na een pauze van vijf jaar weer gaat plaatsvinden, krijgt een nieuwe naam: Night of Gastronomy. Robert Kranenborg en Julius Jaspers zorgen samen met de keukenbrigade van het Okura hotel voor de hapjes en drankjes.

Night of Gastronomy vervangt Sterren Bib Gourmand Gala

Patron-cuisiniers en chefs die zowel in 2011 als in 2012 in het bezit zijn van een of meerdere Michelinsterren of een Bib Gourmand zijn welkom tijdens de Night of Gastronomy. De website van organisator L’Exception Lenselink maakt melding van de naamswijziging. Waarom de naam verandert, wordt niet gezegd.

Naast de keukenchefs worden ook hoteliers van de vijfsterrenhotels uitgenodigd, de hoteliers die met hun bedrijf in de Michelingids zijn gewaardeerd met een ‘rood huisje’ én belangrijke vertegenwoordigers uit de horecabranche.

De Night of Gastronomy 2011 vindt plaats op maandag 12 december in Amsterdam. Decor voor het gala is de grand ballroom van het Okura hotel. De presentatie van de avond is in handen van Martijn Krabbé. Topchefs Robert Kranenborg en Julius Jaspers zorgen samen met de keukenbrigade van Okura en de sterklas van ROC Amsterdam voor de culinaire invulling.

Roel van Velzen en zijn band zorgen voor de muzikale omlijsting, daarna sluit DJ Dennis van der Geest de avond af.

Reageer op dit artikel