nieuws

Nina Brink stapt in horeca

Restaurant

Nina Brink wordt horecaonderneemster. De spraakmakende zakenvrouw start een restaurantketen. De keten richt zich op het maken van Hollandse en Indonesische spijzen met een speciale bereidingswijze.

Nina Brink stapt in horeca

Het opvallende nieuws wordt gemeld door Culisite.nl, waarvan een correspondent haar tegenkwam op het Food & Wine Festival in het Amerikaanse Aspen, Colorado. Daar prees Brink de nieuwe restaurantketen aan.

De eerste twee zaken van de eetketen, waarbij het eten op organische wijze wordt bereid, worden geopend in New York en het Braziliaanse Sao Paulo. Ze worden ontwikkeld in een milieuvriendelijke omgeving.

In tussentijd houdt de keten, die momenteel de naam ‘Dank U’ draagt, er een website op na. Via www.danku.com is echter geen verderen informatie te vinden.

Nina Brink werd vooral bekend als voorzitter van de Raad van Bestuur van internetprovider World Online tijdens de spraakmakende beursgang in 2000. Nadien krijgt ze veel kritiek over haar heen omdat ze kort voor de beursgang haar eigen aandelen van World Online verkocht. Niet veel later vertrekt ze bij World Online.

Reageer op dit artikel