nieuws

Niven Kunz stopt na jaar met delicatessenzaak

Restaurant

Niven Kunz stopt met zijn delicatessenwinkel in Voorburg. Kunz opende de winkel – Niven Delicious – in augustus vorig jaar. Via Twitter liet de sterchef woensdagavond weten er nu de stekker uit te trekken en de zaak per direct te sluiten.

Niven Kunz stopt na jaar met delicatessenzaak

Personeel krijgt vervangend werk in het restaurant en de brasserie van Niven Kunz in Rijswijk. Letterlijk zegt de chef-kok ‘Vandaag de cijfers gekregen van 1 jaar Niven Delicious. Dat zag er niet goed uit. Besloten om de winkel te sluiten.’ Hij noemt het besluit vervelend, maar verstandig. ‘De zaak was niet kostendekkend.’

Waar dit aan ligt weet Niven Kunz niet exact te benoemen. Via twitter oppert hij de locatie, maar Kunz denkt ook dat hij er zelf niet voldoende tijd ingestoken heeft.

’Mindere restaurant dagen opvangen’

‘Het was de bedoeling om met de inkomsten van de winkel eventuele mindere dagen van het restaurant op te vangen. Het bleek in de praktijk echter andersom te zijn’, aldus Niven Kunz op de website Alletoprestaurants.nl.

Veel van de producten die Niven Delicious verkocht zijn nu verkrijgbaar via Bramasole wijnen in Rijswijk.

Reageer op dit artikel