nieuws

NK Sommeliers in april 2012

Restaurant

Het Nederlands Kampioenschap Sommeliers vindt plaats op 15 april 2012. De wedstrijd die officieel de naam Trophee Henriot draagt, bepaalt wie de opvolger wordt van de eerdere winnaars Martijn Verkerk (2010) en Roy Pelgrim (2009).

NK Sommeliers in april 2012

De winnaar van de wedstrijd die volgend jaar plaatsvindt, mag zich twee jaar lang de Beste Sommelier van Nederland noemen. De winnaar gaat Nederland vertegenwoordigen op internationale sommelierswedstrijden, zoals het EK voor Sommeliers en later in 2012 het WK Sommeliers.

Roy Pelgrim

De wedstrijd vindt plaats op de thuisbasis van Roy Pelgrim, restaurant Cordial* in Oss. Hij zal de wedstrijd faciliteren en ondersteunen. De jury staat onder leiding van René van Heusden.

Sommeliers die kans willen maken op deze prestigieuze titel kunnen zich aanmelden via ngs.secr@planet.nl

Reageer op dit artikel