nieuws

Noord-Holland hofleverancier top in Lekker

Restaurant

Bij de beste twintig restaurants in de nieuwe Lekker Top 100 staan maar liefst zeven restaurants uit de provincie Noord-Holland. Limburg doet het met drie restaurants.

Noord-Holland hofleverancier top in Lekker

De Noord-Hollandse restaurants zijn De Bokkedoorns (4), De Vrienden van Jacob (7), Chapeau! (10), La Rive (11), Ron Blaauw (16), Ciel Bleu (19) En Vermeer (20). De Limburgse restaurants zijn Beluga (3), Toine Hermsen (17) en Atelier (18).

In de gehele Top-100 heeft de provincie Drenthe de laagst genoteerde ‘beste van de provincie’. Dat is restaurant De Vlindertuin in Zuidlaren. Het restaurant van Jilt en Froukje Cazemier staat op plaats 80.

Meer nieuws uit de Lekker 2009:

Ranglijsten uit Lekker 2009:

Reageer op dit artikel