nieuws

Ober klapt uit school over ouders Maddie

Restaurant

De ouders van het verdwenen Britse meisje Madeleine McCann zaten tijdens hun verblijf in het Portugese Praia de Luz elke avond samen met vrienden om acht uur in hetzelfde restaurant. Alle personeelsleden van Tapas Restaurant waren op de hoogte van de reserveringen. Dat en nog meer zegt de ober van de eetgelegenheid.

Ober klapt uit school over ouders Maddie

Ober Jose Baptista klapt in de Daily Mail behoorlijk uit de school over de McCanns. Bapista, die als getuige in de zaak geldt, stelt dat alle personeelsleden van het restaurant wisten dat de Gerry en Kate McCann dagelijks met vrienden om acht uur in het restaurant aten.

Het restaurant was weliswaar dicht in de buurt van het appartement waaruit Maddie verdween, maar door de bomen niet te zien. Ze trokken circa drie uur uit voor het avondeten. ‘Ook al gingen ze elke twintig minuten bij de kinderen kijken, er was nog steeds een lange tijd waarin de kinderen alleen waren’, aldus Baptista.

Tegenover de politie verklaarden de McCanns dat ze vier flessen wijn per avond dronken. Baptista spreekt van acht tot tien flessen per diner.

Madeleine McCann verdween op 3 mei 2007 uit het slaapkamer in een appartementencomplex in Praia de Luz in de Portugese kuststrook Algarve. Ondanks meerdere zoektochten, tipgeld en media-aandacht is er vooralsnog niets vernomen van het vierjarige meisje.

Zie ook

Reageer op dit artikel