nieuws

Officiële start The Colour Kitchen

Restaurant

Het eerste restaurant van The Colour Kitchen opent 14 december haar deuren in Amsterdam-Slotervaart. In The Colour Kitchen krijgen allochtone jongeren onder begeleiding van horecaprofs de kans zich te ontwikkelen.

Officiële start The Colour Kitchen

De opening van de eerste zaak staat in het teken van ‘eatertainment’. Op 14 december vindt er in het restaurant een culinaire proeverij plaats waarin de wereldkeuken centraal staat. Excecutive-chef Ben van Beurten, die onlangs overkwam Fifteen, en zijn kleurrijke bigrade staan borg voor een bijzondere fijnproefavond, meldt de uitnodiging.

Aan de officiële start van The Colour Kitchen in de Jan Evertsenstraat in Amsterdam gaat een aanlooptijd van vier jaar vooraf. Het concept stelt zich als doel allochtone jongeren te helpen hun horecadroom te verwezenlijken. The Colour Kitchen wil snel groeien met meerdere restaurants.

Zie ook

Reageer op dit artikel