nieuws

Okura culinaire hotspot Amsterdam

Restaurant

Hotel Okura heeft er weer een culinaire bekroning bij. Restaurant Le Camelia is bekroond met een Bib Gourmand. Daarnaast beschikt het hotel over de Michelinzaken Ciel Bleu en Yamazato. Bij Okura zijn ze blij, verrast en een beetje sprakeloos.

Okura culinaire hotspot Amsterdam

Dat meldt f&b-manager Wouter van Poppel van het hotel, bij afwezigheid van de in Japan verblijvende hotelmanager Marcel van Aelst. ‘We hebben de hele dag jullie site in de gaten gehouden om te kijken wat er gebeurt in Amsterdam. Ik ben verrast. Het is een beloning op alles wat we doen. Eigenlijk ben ik een beetje sprakeloos’, aldus Van Poppel.

F&b-manager over het culinaire succes van Okura

Michelinfeiten op een rij:

Michelinnieuws» Nieuwe Michelinsterren

» Vervallen Michelinsterren

» Veelbelovende restaurants

» Nieuwe Bib Gourmands

» Vervallen Bib Gourmand

» Totale sterrenoverzicht 2007

Okura culinaire hotspot Amsterdam

Reageer op dit artikel