nieuws

Oliver eindelijk weer gast in Fifteen Amsterdam

Restaurant

Jamie Oliver heeft voor eerst na de openingshandeling van Fifteen weer een bezoek gebracht aan het door hem geïnspireerde restaurant in Amsterdam. De probleemjongeren die hier worden opgeleid tot kok maakten een rondvaart door de grachten van de sterrenkok. De ‘Naked Chef’ nam echter geen plaats in het restaurant.

Oliver eindelijk weer gast in Fifteen Amsterdam

De Nederlandse vestiging van Fifteen opende in december 2004 de deuren. De eigenaren betalen Oliver jaarlijks een bedrag voor het mogen gebruiken van de formule. Net5 volgt de avonturen van de probleemjongeren in opleiding op de voet. Binnenkort studeert de eerste lichting af, dus was een bezoek van de meester zelf gewenst.

Oliver was in het restaurant de eregast van een seminar over maatschappelijk verantwoord ondernemen, dat werd afgesloten met een lunch. Deze was echter niet bereid door Oliver zelf, maar door chef-kok Ben van Beurten van Fifteen Amsterdam. Volgens De Telegraaf serveerde hij zeeduivel met smaakvolle biologische groenten.

Reageer op dit artikel