nieuws

Ondanks hulp Herman den Blijker toch failliet

Restaurant

Ondanks de hulp van Herman den Blijker is restaurant Happy Family tocht failliet verklaard. Het Groningse Chinese restaurant speelde in november vorig jaar nog een rol in de tv-show ‘Herrie in de Keuken’ van Herman den Blijker.

Ondanks hulp Herman den Blijker toch failliet

Reddingspoging

De reddingspoging die Den Blijker destijds ondernam is dus niet effectief gebleken. Sterker nog: drie plaatselijke ondernemers die de eigenaar hielpen met een financiële bijdrage, zijn volgens RTV Noord voor tienduizenden euro’s het schip in gegaan omdat de eigenaar met de noorderzon is vertrokken.

Hollands

De ondernemers die de eigenaar wilden helpen, willen nu een eigen restaurant starten. Met Hollandse kost op het menu.

Reageer op dit artikel