nieuws

Onduidelijkheid over verwachtingen Valentijn in restaurants

Restaurant

28 Procent van de Nederlanders wil tijdens Valentijn zijn of haar partner verrassen met een diner in een restaurant. Dat meldt HotelSpecial.nl op basis van eigen onderzoek. BijzondereRestaurants.nl meldt dat dit percentage nog een stuk lager ligt. Ook op basis van eigen onderzoek.

Onduidelijkheid over verwachtingen Valentijn in restaurants

De beide onderzoeken zijn afzondelijk uitgevoerd onder vijfhonderd bezoekers van de website HotelSpecial.nl en en vijfhonderd lezers van de nieuwsbrief van BijzondereRestaurants.nl.

HotelSpecial.nl meldt dat 58 procent van de ondervraagden tijdens Valentijn op 14 februari het liefst een hotel bezoekt. Uit eten komt met 28 procent op de tweede plaats en een bezoek aan de bioscoop staat derde met 10 procent.

BijzondereRestaurants.nl laat weten dat 14,5 procent van de ondervraagden zijn of haar geliefde mee uit eten neemt. In een toelichting merkt de site op dat maandag een wat ongelukkige dag is voor Valentijn en dat veel restaurants gesloten zijn.

Reageer op dit artikel