nieuws

Online reserveren bij Couverts van RTL

Restaurant

Couverts van RTL start in september met een portal voor het online reserveren van restaurants. Het is het eerste wapenfeit sinds RTL in september vorig jaar Couverts.nl overnam. Later volgende maand start er een grote mediacampagne om het reserveren via Couverts.nl onder de aandacht te brengen van het grote publiek.

Online reserveren bij Couverts van RTL

Couverts was tot nu toe een digitaal reserveringsboek voor de ‘achterkant’ van de restaurants. Vanaf 12 september kunnen gasten ook zelf direct een reservering maken. Dit kan dan online, 24 uur per dag. Bevestiging volgt via e-mail of sms. Wanneer een restaurant niet beschikbaar is, wordt een alternatief aangeboden.

Direct beschikbaarheid

Manager Couverts, Paul Wiertz, over de nieuwe ontwikkeling: ‘Restaurateurs vroegen ons om een podium om zich breder te kunnen presenteren aan hun gasten. Consumenten willen bij het zoeken naar een restaurant graag volledige informatie en direct duidelijkheid of er een tafel beschikbaar is. Daarbij wille ze het gemak van snel reserveren op het moment dat het hen uitkomt.’

Volgens RTL heeft Couverts.nl als enige partij in Nederland de mediakracht om consumenten de voordelen van online reserveren te laten zien.

Reageer op dit artikel