nieuws

Online strijd tussen deelnemers Koks! Innovatie Trofee nadert ontknoping

Restaurant

De Koks! Innovatie Trofee 2011 die betrekking heeft op zorg, catering en horeca, nadert zijn ontknoping. De jury heeft de namen bekend gemaakt van negen genomineerden die in aanmerking komen voor een categorieprijs en de hoofdprijs. Online is de strijd om de publieksprijs op www.innovatietrofee.nl tussen de 31 inzenders volop gaande.

Online strijd tussen deelnemers Koks! Innovatie Trofee nadert ontknoping

De Koks! Innovatie Trofee die voor de vierde keer plaats vindt, is een initiatief van Het Kokskwartet en de VHVG, Vereniging voor Food & Hospitality Management. De finale vindt plaats tijdens de Deli XL Foodservice Fair in Apeldoorn op 13 september vanaf 13.00 uur.

Tot die tijd kan er op www.innovatietrofee.nl nog gestemd worden op de 31 innovaties die zijn ondergebracht in drie categorieën. De winnaar van deze online verkiezing mag op 13 september de publieksprijs in ontvangst nemen.

De vakjury onder voorzitterschap van Nelleke Meinders beraadt zich over de andere prijzen; de categorieprijzen en de totaalprijs. De jury heeft negen inzenders genomineerd.

De genomineerden zijn:

Categorie Concept & Management

Bake-off aan bed, Panesco

Koelcontainers voor afdelingen, Holland Foodservice

10-plaks belegconcept, Zwanenberg

Apparatuur

Het VarioCooking Center, Frima Benelux

Magnetische mesbeschermers, Homeij

Nutri-Pulse kookt “revolutionair anders”, Nutri-Pulse

Food & Beverage

Minder vet en toch lekker, CSM Benelux

Jus in vlokken, Nestlé Professional

Duurzame gerookte vis, Vishandel Almelo

Reageer op dit artikel